0765562555

Bộ đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021

Mời ban tìm hiểu thêm nội dung bài viết Biểu mẫu Bộ đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 New 2022 được update : 2021-09-07 08:56:28

3753

p. >Đề thi học kì 2 lớp 9 môn tiếng Anh năm 2020 – 2021 gồm 5 đề kiểm tra cuối kì 2 có đáp án rõ ràng kèm theo bảng ma trận đề thi. Đây đó đó là tài liệu hữu ích dành riêng cho những em học viên lớp 9 ôn luyện và củng cố kiến thức và kỹ năng đã học một cách nhanh gọn nhất.

Thông qua 5 đề kiểm tra cuối kì 2 lớp 9 giúp những em củng cố lại những kiến thức và kỹ năng đã được học của môn tiếng Anh và rút kinh nghiệm tay nghề cho bài thi học kì 2 sắp tới đây. Vậy sau này là nội dung rõ ràng đề thi, mời những em cùng tìm hiểu thêm và tải tài liệu tại đây.

Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 – Đề 1 Ma trận đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 Mức độChủ đề Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Tổng TN TL TN TL TN TL TN TL I. Listening 8 2.0 2 0.5 2 0.5 8 2.0 II. Phonetics 2 0.5 2 0.5 4 1.0 III. Language 4 1.0 4 1.0 8 2.0 IV. Reading 1 0.5 3 1.5 4 2.0 V. Writing 6 2.5 6 2.5 Tổng 7 2.0 8 2.0 11 3.5 6 2.5 18 5.5 14 4.5 40% 35% 25% 100% Đề kiểm tra học kì 2 lớp 9 môn tiếng Anh

I. Phonetics

Bạn đang xem: Bộ đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021

1. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from those of the others in the group(0.5 point)

A. natural B. disaster C. damage D. grandma

A. weather B. reach C. leak D. between

2. Choose the word whose main stress pattern is placed differently from those of the others in the group.(0.5 point)

1. A. example B. marvelous C. gemstone D. mineral

2. A. pesticide B. category C. profitable D. linguistics

B. Languages

1. Choose the word or phrase that best fits the blank space in each sentence or substitutes for the underlined words or phrases.(2.0 points)

1. How could he explain his abrupt ______ from the party?

A. disappear

B. disappearing

C. disappears

D. disappearance

2. Lan failed her English, ______, she has to do the test a gain .

A. however

B. therefore

C. because

D.but

3. You should reduce the ______of water your family uses .

A. sum

B. whole

C. amount

D. all

4. This chair needs ______ It’s almost broken .

A. to fix

B. fix

C. fixed

D. fixing

5. To the mother ………..feelings for me are so strong that the word love can’t describe them

A. who

B.whom

C.whose

D.that

6. If we became rich, we would travel ______ the world.

A around

B. on

C. at

D. up

7. If there were flying saucers, there ______ traces of their landing.

A. would be

B. will be

C. are

D. is

8. Why don’t we ride a bicycle today ?

– No. …………………..

A.I want to

B.I don’t want to

C.I’d love to

D.I wouldn’t

C. Reading

1. Read the passage carefully then choose the corect answers.(2.0 points)

Easter is on different Sunday each year, but it is always in March or April. Easter is not a national holiday. It is a religious holiday for Christians. For many people, Easter celebrates the beginning of spring.

The English word for Easter comes from the old English word Eastre. Eastre was the name of the goddess of spring and light. In the spring, flowers bloom and trees become green. The earth wears “new clothes”. Many people wear new clothes on Easter Sunday, too.

Eggs and rabits are new signs of spring and new life. American children believe in an imaginary rabit, the Easter Bunny. The night before Easter, the Easter Bunny visits many homes. He brings children baskets with eggs and candy. Some Easter eggs are hard-boiled eggs in different colors. Other eggs are chocolate. The Easter Bunny hides eggs in the house or outside in the yard. On Easter morning, children look for eggs from the Easter Bunny.

1. Esater………………………………

A. is celebrated on every Sunday in March or April.

B. is only celebrated by Christians.

C. is a public holiday.

D. is a spring holiday.

2. The word “ Esater”…………………………….

A. means “new clothes”.

B. was the ancient name of spring and light.

C. comes from the name of a goddess.

D. means “ the beginning of the spring”

3. The Easter Bunny is………………………………

A. a sign of flower blooming.

B. a sign of spring goddess.

C. an old word for “Easter”

D. an imaginary rabit.

4. On Easter morning,………………………….

A. American children run about trying to find the eggs.

B. the Easter Bunny appears and brings eggs to children.

C. family often get together for a big breakfast.

D. children are often given cakes in the shape of a rabit.

D. Listening

1. Listen and fill in the blanks with the missing words.(2.0 points)

New Year is one of the most important(1)……………… in the USA. On New Year’s Eve, most people go to the parties. At twelve o’clock (2)……….night,everyone says “Happy New Year” and they(3)………….their friends and relatives good luck. New Year’s Eve is usually a long night to many people. They don’t go home until morning. Another holiday, Halloween, is mainly for(4)…………. On this holiday, children wear as witches, ghosts or others. Most children go from house to house asking for(5)………or fruit. If the people at the house do not give(6)…………..candy, the children will(7)……………. a trick on them. But this(8)………… ever happens. Many people give their beloved children candy and fruit.

2. Listen again and check if these following sentences are True or False( 0.5 point)

_____1. Halloween is mainly for adults

_____2. The children are loved and given candy and fruit at Halloween.

E. Writing

1. Combine the two sentences into one, using the word given. (0.5 points)

1.My friend Nancy can’t cook at all. Her mother is our former teacher(whose)

=>………………………………………………………………………………

2. She wasn’t wearing a coat. It was quite cold.(although)

=>………………………………………………………………………………..

2. Rewrite these following sentences with their unchanged meanings( 2.0 points)

1. Shall we use gas instead of burning coal?

=> I suggest……………………………………………………………………..

Tham khảo: Khoa học lớp 4 Bài 24: Nước cần cho việc sống

2. The red shirt is more expensive than the blue one.

=>The blue…………………………………………………………………………

3. Although his leg was broken, he managed to get out of the car.

=> In spite of………………………………………………………………

4. I’m not rich, so I don’t live in a big house.

=> If……………………………………………………………….………….

Đáp án đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 Câu Đáp án Điểm I 1 B 0.25 2 A 0.25 II 1 A 0.25 2 D 0.25 III 1 D 0.25 2 B 0.25 3 C 0.25 4 D 0.25 5 C 0.25 6 A 0.25 7 A 0.25 8 B 0.25 IV 1 D 0.5 2 C 0.5 3 D 0.5 4 A 0.5 V 1 holidays 0.25 2 at 0.25 3 wish 0.25 4 children 0.25 5 candy 0.25 6 them 0.25 7 play 0.25 8 hardly 0.25 VI 1 F 0.25 2 T 0.25 VII 1 My friend Nancy, whose mother is our former teacher, can’t cook at all. 0.25 2 She wasn’t wearing a coatal though It was quite cold. 0.25 VIII 1 I suggest using gas instead of burning coal. 0.5 2 The blue shirt is cheaper than the red one 0.5 3 In spite of his broken leg, he managed to get out of the car 0.5 4 If I were rich, I would live in a big house 0.5

* Tapescript

New Year is one of the most important(1)holiday in the USA. On New Year’s Eve, most people go to the parties. At twelve o’clock (2)at night,everyone says “Happy New Year” and they(3) wish their friends and relatives good luck. New Year’s Eve is usually a long night to many people. They don’t go home until morning. Another holiday, Halloween, is mainly for(4) children. On this holiday, children wear as witches, ghosts or others. Most children go from house to house asking for(5)candy or fruit. If the people at the house do not give(6)them candy, the children will(7)play a trick on them. But this(8) hardly ever happens. Many people give their beloved children candy and fruit.

Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 – Đề 2 Ma trận đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 Cấp độ

Chủ đề

Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Công Cấp độ thấp Cấp độ cao TNKQ TL TNKQ TL TNKQ TL TNKQ TL

Health

Conditional sentences: type 1, suggestion, adverb : câu 4,5,7,8,10

Phrasal verbs

Câu 1,2,3,4 bài IV

Past simple with wish: câu 3 bài III

Số câu

Số điểm

Tỉ lệ

5

1,25

29,4%

4

2

47,1%

1

1

23,5%

10

4,25

42,5%

Recreation

Relative pronoun: câu 1 bài I

Celebration: câu 1,2,3,4,5 bài II

Relative pronoun: câu 1 bài III

Số câu

Số điểm

Tỉ lệ

1

0,25

6,7%

5

2,5

66,7%

1

1

26,6%

7

3,75

37,5%

The world around us

Conditional sentences

câu 1,2,6,9 bài I

Conditional sentences: câu 2 bài III

Số câu

Số điểm

Tỉ lệ

4

1

50%

1

1

50%

5

2

20%

Tổng số câu:

Tổng số điểm:

Tỉ lệ:

10

2,5

25%

9

4,5

45%

3

3

30%

22

10

100%

Đề kiểm tra học kì 2 lớp 9 môn tiếng Anh

I. Chọn đáp án đúng A, B, C hoặc D. (2,5 điểm)

1. Tet is a festival ………….occurs in late January or early February.

A. it

B. what

C. which

D. who

2. If you …………..your homework, I won’t let you watch TV.

A. do

B. have done

C. don’t do

D. didn’t do

3. If Mary……….more friendly, she would have more friends.

Xem thêm: Toán 6 Bài 3: Đoạn thẳng Cánh diều

A. was

B. had been

C. is

D. had

4. I suggest………..some money for poor children.

A. to raise

B. raising

C. raised

D. raise

5. Tom enjoys………..strange stamps.

A. collecting

B. collect

C. to collect

D. collected

6. Tornadoes are ………..storms which pass overland below a thunderstorm.

A. circle- shaped

B. tropical

C. snow

D. funnel- shaped

7. Jane wishes she……….a Miss World.

A. is

B. be

C. was

D. will be

8. A contest ………..next week.

A. are held

B. will hold

C. used to be held

D. will be held

9. What would you do if you……….a UFO?

A. see

B. have seen

C. saw

D. will see

10. He laughed…………..when he was watching “Tom and Jerry” on TV.

A. happy

B. happily

C. happiness

D. unhappy

II. Đọc đoạn văn sau và hoàn thành xong bài tập.( 2,5 điểm )

Although there are many celebrations throughout the year in Viet Nam, but Tet or the Lunar New Year is the most important celebration for Vietnamese people. Tet is a festival which occurs in late January or early February. A few days before Tet is the time for people to clean and decorate their homes. During Tet, people, old and young enjoy special food cooked on the occasion of Tet such as sticky rice cake. It is also the time for family members to be together.

* Write TRUE or FALSE after the statements about the passage.

1. The Lunar New Year is another name for Tet.

2. Tet may begin in early January.

3. People often try to make their houses nice and new before Tet.

4. People enjoy foreign food on the occasion of Tet.

5. Tet is the time for family members to be together.

III. Viết lại những câu sau sao cho nghĩa không thay đổi.(3 điểm)

1. The boy sat beside you at the party last night.. He is Jane’s brother

The boy ………………………………………………………..

2.We don’t have enough money to go on holiday.

If we ……………………………………………………………………………………….

3. They will translate this book into Vietnamese.

This book ………………………………………………………………………………

IV. Điền vào ô trống một giới từ thích hợp. (2 điểm)

1. Tornadoes can suck ……….anything that is in their path.

2. At last I’ve found the information that I was looking…………

3. Don’t forget to turn…………..when you go out.

4. You must look………….your sister.

Đáp án đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9

I. Khoanh tròn đáp án đúng nhất (2,5 điểm)

1. C

2. C

3. A

4. B

5. A

6. D

7. C

8. D

9. C

10. B

( Mỗi câu chọn đúng được 0,25 điểm)

II. Đọc bài khoá và làm bài tập (2,5 điểm)

1. Câu nào đúng câu nào sai viết True/ False (2 điểm)

1.  T

2. F

3. T

4. F

5. T

(Mỗi câu vấn đáp đúng được 0,5)

III. Viiết lại những câu sử dụng gợi ý (3 điểm)

1. The boy who sat beside you at the party last night is Jane’s brother

2. If we had enough money, we would go on holiday.

3. I wish I knew many people in the town

(Mỗi câu viết đúng được một điểm)

IV. Tìm và điền những giới từ thích hợp vào chỗ trống cho thích hợp (2,5 điểm)

1. up

2. for

3. off

4. after

5. on

(Mỗi chỗ điền đúng được 0,5 điểm)

………

Mời những ban tải file tài liệu để click more nội dung rõ ràng

Đề thi học kì 2 lớp 9 môn tiếng Anh năm 2020 – 2021 gồm 5 đề kiểm tra cuối kì 2 có đáp án rõ ràng kèm theo bảng ma trận đề thi. Đây đó đó là tài liệu hữu ích dành riêng cho những em học viên lớp 9 ôn luyện và củng cố kiến thức và kỹ năng đã học một cách nhanh gọn nhất.

Thông qua 5 đề kiểm tra cuối kì 2 lớp 9 giúp những em củng cố lại những kiến thức và kỹ năng đã được học của môn tiếng Anh và rút kinh nghiệm tay nghề cho bài thi học kì 2 sắp tới đây. Vậy sau này là nội dung rõ ràng đề thi, mời những em cùng tìm hiểu thêm và tải tài liệu tại đây.

Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 – Đề 1 Ma trận đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 Mức độChủ đề Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Tổng TN TL TN TL TN TL TN TL I. Listening 8 2.0 2 0.5 2 0.5 8 2.0 II. Phonetics 2 0.5 2 0.5 4 1.0 III. Language 4 1.0 4 1.0 8 2.0 IV. Reading 1 0.5 3 1.5 4 2.0 V. Writing 6 2.5 6 2.5 Tổng 7 2.0 8 2.0 11 3.5 6 2.5 18 5.5 14 4.5 40% 35% 25% 100% Đề kiểm tra học kì 2 lớp 9 môn tiếng Anh

I. Phonetics

Bạn đang xem: Bộ đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021

1. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from those of the others in the group(0.5 point)

A. natural B. disaster C. damage D. grandma

A. weather B. reach C. leak D. between

2. Choose the word whose main stress pattern is placed differently from those of the others in the group.(0.5 point)

1. A. example B. marvelous C. gemstone D. mineral

2. A. pesticide B. category C. profitable D. linguistics

B. Languages

1. Choose the word or phrase that best fits the blank space in each sentence or substitutes for the underlined words or phrases.(2.0 points)

1. How could he explain his abrupt ______ from the party?

A. disappear

B. disappearing

C. disappears

D. disappearance

2. Lan failed her English, ______, she has to do the test a gain .

A. however

B. therefore

C. because

D.but

3. You should reduce the ______of water your family uses .

A. sum

B. whole

C. amount

D. all

4. This chair needs ______ It’s almost broken .

A. to fix

B. fix

C. fixed

D. fixing

5. To the mother ………..feelings for me are so strong that the word love can’t describe them

A. who

B.whom

C.whose

D.that

6. If we became rich, we would travel ______ the world.

A around

B. on

C. at

D. up

7. If there were flying saucers, there ______ traces of their landing.

A. would be

B. will be

C. are

D. is

8. Why don’t we ride a bicycle today ?

– No. …………………..

A.I want to

B.I don’t want to

C.I’d love to

D.I wouldn’t

C. Reading

1. Read the passage carefully then choose the corect answers.(2.0 points)

Easter is on different Sunday each year, but it is always in March or April. Easter is not a national holiday. It is a religious holiday for Christians. For many people, Easter celebrates the beginning of spring.

The English word for Easter comes from the old English word Eastre. Eastre was the name of the goddess of spring and light. In the spring, flowers bloom and trees become green. The earth wears “new clothes”. Many people wear new clothes on Easter Sunday, too.

Eggs and rabits are new signs of spring and new life. American children believe in an imaginary rabit, the Easter Bunny. The night before Easter, the Easter Bunny visits many homes. He brings children baskets with eggs and candy. Some Easter eggs are hard-boiled eggs in different colors. Other eggs are chocolate. The Easter Bunny hides eggs in the house or outside in the yard. On Easter morning, children look for eggs from the Easter Bunny.

1. Esater………………………………

A. is celebrated on every Sunday in March or April.

B. is only celebrated by Christians.

C. is a public holiday.

D. is a spring holiday.

2. The word “ Esater”…………………………….

A. means “new clothes”.

B. was the ancient name of spring and light.

C. comes from the name of a goddess.

D. means “ the beginning of the spring”

3. The Easter Bunny is………………………………

A. a sign of flower blooming.

B. a sign of spring goddess.

C. an old word for “Easter”

D. an imaginary rabit.

4. On Easter morning,………………………….

A. American children run about trying to find the eggs.

B. the Easter Bunny appears and brings eggs to children.

C. family often get together for a big breakfast.

D. children are often given cakes in the shape of a rabit.

D. Listening

1. Listen and fill in the blanks with the missing words.(2.0 points)

New Year is one of the most important(1)……………… in the USA. On New Year’s Eve, most people go to the parties. At twelve o’clock (2)……….night,everyone says “Happy New Year” and they(3)………….their friends and relatives good luck. New Year’s Eve is usually a long night to many people. They don’t go home until morning. Another holiday, Halloween, is mainly for(4)…………. On this holiday, children wear as witches, ghosts or others. Most children go from house to house asking for(5)………or fruit. If the people at the house do not give(6)…………..candy, the children will(7)……………. a trick on them. But this(8)………… ever happens. Many people give their beloved children candy and fruit.

2. Listen again and check if these following sentences are True or False( 0.5 point)

_____1. Halloween is mainly for adults

_____2. The children are loved and given candy and fruit at Halloween.

E. Writing

1. Combine the two sentences into one, using the word given. (0.5 points)

1.My friend Nancy can’t cook at all. Her mother is our former teacher(whose)

=>………………………………………………………………………………

2. She wasn’t wearing a coat. It was quite cold.(although)

=>………………………………………………………………………………..

2. Rewrite these following sentences with their unchanged meanings( 2.0 points)

1. Shall we use gas instead of burning coal?

=> I suggest……………………………………………………………………..

Tham khảo: Khoa học lớp 4 Bài 24: Nước cần cho việc sống

2. The red shirt is more expensive than the blue one.

=>The blue…………………………………………………………………………

3. Although his leg was broken, he managed to get out of the car.

=> In spite of………………………………………………………………

4. I’m not rich, so I don’t live in a big house.

=> If……………………………………………………………….………….

Đáp án đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 Câu Đáp án Điểm I 1 B 0.25 2 A 0.25 II 1 A 0.25 2 D 0.25 III 1 D 0.25 2 B 0.25 3 C 0.25 4 D 0.25 5 C 0.25 6 A 0.25 7 A 0.25 8 B 0.25 IV 1 D 0.5 2 C 0.5 3 D 0.5 4 A 0.5 V 1 holidays 0.25 2 at 0.25 3 wish 0.25 4 children 0.25 5 candy 0.25 6 them 0.25 7 play 0.25 8 hardly 0.25 VI 1 F 0.25 2 T 0.25 VII 1 My friend Nancy, whose mother is our former teacher, can’t cook at all. 0.25 2 She wasn’t wearing a coatal though It was quite cold. 0.25 VIII 1 I suggest using gas instead of burning coal. 0.5 2 The blue shirt is cheaper than the red one 0.5 3 In spite of his broken leg, he managed to get out of the car 0.5 4 If I were rich, I would live in a big house 0.5

* Tapescript

New Year is one of the most important(1)holiday in the USA. On New Year’s Eve, most people go to the parties. At twelve o’clock (2)at night,everyone says “Happy New Year” and they(3) wish their friends and relatives good luck. New Year’s Eve is usually a long night to many people. They don’t go home until morning. Another holiday, Halloween, is mainly for(4) children. On this holiday, children wear as witches, ghosts or others. Most children go from house to house asking for(5)candy or fruit. If the people at the house do not give(6)them candy, the children will(7)play a trick on them. But this(8) hardly ever happens. Many people give their beloved children candy and fruit.

Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 – Đề 2 Ma trận đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 Cấp độ

Chủ đề

Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Công Cấp độ thấp Cấp độ cao TNKQ TL TNKQ TL TNKQ TL TNKQ TL

Health

Conditional sentences: type 1, suggestion, adverb : câu 4,5,7,8,10

Phrasal verbs

Câu 1,2,3,4 bài IV

Past simple with wish: câu 3 bài III

Số câu

Số điểm

Tỉ lệ

5

1,25

29,4%

4

2

47,1%

1

1

23,5%

10

4,25

42,5%

Recreation

Relative pronoun: câu 1 bài I

Celebration: câu 1,2,3,4,5 bài II

Relative pronoun: câu 1 bài III

Số câu

Số điểm

Tỉ lệ

1

0,25

6,7%

5

2,5

66,7%

1

1

26,6%

7

3,75

37,5%

The world around us

Conditional sentences

câu 1,2,6,9 bài I

Conditional sentences: câu 2 bài III

Số câu

Số điểm

Tỉ lệ

4

1

50%

1

1

50%

5

2

20%

Tổng số câu:

Tổng số điểm:

Tỉ lệ:

10

2,5

25%

9

4,5

45%

3

3

30%

22

10

100%

Đề kiểm tra học kì 2 lớp 9 môn tiếng Anh

I. Chọn đáp án đúng A, B, C hoặc D. (2,5 điểm)

1. Tet is a festival ………….occurs in late January or early February.

A. it

B. what

C. which

D. who

2. If you …………..your homework, I won’t let you watch TV.

A. do

B. have done

C. don’t do

D. didn’t do

3. If Mary……….more friendly, she would have more friends.

Xem thêm: Toán 6 Bài 3: Đoạn thẳng Cánh diều

A. was

B. had been

C. is

D. had

4. I suggest………..some money for poor children.

A. to raise

B. raising

C. raised

D. raise

5. Tom enjoys………..strange stamps.

A. collecting

B. collect

C. to collect

D. collected

6. Tornadoes are ………..storms which pass overland below a thunderstorm.

A. circle- shaped

B. tropical

C. snow

D. funnel- shaped

7. Jane wishes she……….a Miss World.

A. is

B. be

C. was

D. will be

8. A contest ………..next week.

A. are held

B. will hold

C. used to be held

D. will be held

9. What would you do if you……….a UFO?

A. see

B. have seen

C. saw

D. will see

10. He laughed…………..when he was watching “Tom and Jerry” on TV.

A. happy

B. happily

C. happiness

D. unhappy

II. Đọc đoạn văn sau và hoàn thành xong bài tập.( 2,5 điểm )

Although there are many celebrations throughout the year in Viet Nam, but Tet or the Lunar New Year is the most important celebration for Vietnamese people. Tet is a festival which occurs in late January or early February. A few days before Tet is the time for people to clean and decorate their homes. During Tet, people, old and young enjoy special food cooked on the occasion of Tet such as sticky rice cake. It is also the time for family members to be together.

* Write TRUE or FALSE after the statements about the passage.

1. The Lunar New Year is another name for Tet.

2. Tet may begin in early January.

3. People often try to make their houses nice and new before Tet.

4. People enjoy foreign food on the occasion of Tet.

5. Tet is the time for family members to be together.

III. Viết lại những câu sau sao cho nghĩa không thay đổi.(3 điểm)

1. The boy sat beside you at the party last night.. He is Jane’s brother

The boy ………………………………………………………..

2.We don’t have enough money to go on holiday.

If we ……………………………………………………………………………………….

3. They will translate this book into Vietnamese.

This book ………………………………………………………………………………

IV. Điền vào ô trống một giới từ thích hợp. (2 điểm)

1. Tornadoes can suck ……….anything that is in their path.

2. At last I’ve found the information that I was looking…………

3. Don’t forget to turn…………..when you go out.

4. You must look………….your sister.

Đáp án đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9

I. Khoanh tròn đáp án đúng nhất (2,5 điểm)

1. C

2. C

3. A

4. B

5. A

6. D

7. C

8. D

9. C

10. B

( Mỗi câu chọn đúng được 0,25 điểm)

II. Đọc bài khoá và làm bài tập (2,5 điểm)

1. Câu nào đúng câu nào sai viết True/ False (2 điểm)

1.  T

2. F

3. T

4. F

5. T

(Mỗi câu vấn đáp đúng được 0,5)

III. Viiết lại những câu sử dụng gợi ý (3 điểm)

1. The boy who sat beside you at the party last night is Jane’s brother

2. If we had enough money, we would go on holiday.

3. I wish I knew many people in the town

(Mỗi câu viết đúng được một điểm)

IV. Tìm và điền những giới từ thích hợp vào chỗ trống cho thích hợp (2,5 điểm)

1. up

2. for

3. off

4. after

5. on

(Mỗi chỗ điền đúng được 0,5 điểm)

………

Mời những ban tải file tài liệu để click more nội dung rõ ràng


Bạn đang tìm hiểu thêm bài Bộ đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 2022

Với việc Bạn đọc post Bộ đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 Chi tiết sẽ hỗ trợ ban làm rõ hơn về kiểu cách trò chơi play

tải Game tài liệu Bộ đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 Miễn phí

Neu Bạn đang tìm link google drive mega để tải Game HD Bộ đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm 2020 – 2021 Miễn phí mà chưa tồn tại link thì để lại comment or Join Group zalo để được trợ giúp miễn phí
#Bộ #đề #thi #học #kỳ #môn #Tiếng #Anh #lớp #năm